Organisatieadvies en Arbozorg

| Interim Management |Organisatieadvies


Verandermanagement

Maskelyn Management heeft veel ervaring met het initiëren en implementeren van nieuw beleid. Dit geldt zowel voor een hogere efficiëntie als ten behoeve van o.a. ISO of BRC-normen binnen een productie-omgeving. 

Het vroegtijdig betrekken van alle betrokkenen bij een verandering in uw organisatie voorkomt weerstand en vertraging. Door alle kansen en bedreigingen transparant te maken, kunnen risico’s worden voorkomen. 


Niet harder werken, maar slimmer werken
Niet harder werken, maar slimmer werken


Maskelyn Management kan u helpen om bestaande organisatieproblemen in kaart te brengen, oorzaken te definiëren en vervolgens verbeteringen te implementeren. Zo kan ondersteuning worden geboden op het gebied van organisatiestructuur, bedrijfsreglementen, protocollen, dossiervorming, etc. 

Maskelyn Management werkt vanuit haar passie een praktijkgericht plan van aanpak voor u uit, coördineert alle stappen van een verandertraject, en draagt mede zorg voor heldere communicatie en informatie-uitwisseling.


Procesoptimalisatie

Processen kunnen bijna altijd worden verbeterd, maar door de dagelijkse hectiek en ook bedrijfsblindheid worden de mogelijkheden niet altijd gezien.

Procesoptimalisatie werkt kostenverlagend en verhoogt uw grip op kwaliteit in de ruimste zin van het woord. 

Vaak is al winst te behalen door het vereenvoudigen van een deel van uw bedrijfsprocessen.


 

Meten is weten
Meten is weten


Maskelyn Management maakt knelpunten in uw organisatie snel inzichtelijk, en kan voor u een stappenplan maken om procesoptimalisatie te realiseren. Vervolgens kan ondersteuning worden geboden bij de implementatie hiervan in uw organisatie.

Maskelyn Management werkt niet met algemene bedrijfsmodellen of bedrijfsanalyses, maar begeleidt elk verbetertraject vanuit haar eigen bevlogenheid en ervaring. 

 Wilt u meer weten of een afspraak maken? Klik dan hier!